Laatste wedstrijdzondag

Zondag 18 februari 2018 was de laatste thuiswedstrijd voor team 2, team 4 en jeugd 1 en jeugd 2. Het was een gezellige drukte in de hal en op de tribune. Er werd zwaar gestreden en dat resulteerde in winst voor team 2 en jeugd 1, een gelijk spel voor team 4 en helaas verlies voor jeugd 2.

Er zijn deze dag leuke foto’s gemaakt. Een paar plaatsen we hier. Een fotoboek voegen we snel toe. Lees verder…

Terugblik BBS toernooi

Van 14 maart t/m 11 april is het BBS (Bronckhorst Badmintont Samen) toernooi voor de 2e maal gespeeld. Na een geslaagd toernooi vorig jaar waar BCS maar liefst drie van de vijf bekers wist te bemachtigen is er dus een vervolg geweest dit jaar, waar naast Vorden, Hengelo en Steenderen ook Zelhem heeft meegedaan. Lees verder…

Met de jeugd naar Dutch Open 2016

allemaal een certificaatZaterdagmorgen 9 uur, 13 enthousiaste kinderen staan in de regen voor de sporthal in Steenderen te wachten. Dat ze er in de vakantie vroeg uit moeten, maakt ze niet uit, dat het regent maakt ze niet uit, dat ze anderhalf uur in de auto moeten zitten maakt ze ook niet uit. We zijn: Aimée, Beerend, Carsten, Eline, Evert, Jan, Jorinde, Koert, Sterre, Thiemo, Victoria, Yafet en Yvet van de jeugd en Robert, Wim, Dennis en Mascha als begeleiders. Op naar de Dutch Open in Almere!

Lees verder voor het verslag van Mascha én de foto’s van deze dag…